Att lämna islam

En apostat är en person som har lämnat sin tro eller religion. Jag är en apostat eftersom jag har lämnat min religion. Förut var jag muslim.

I början av 2018 skrev jag tre blogginlägg om min väg från muslim till ateist på Ateist Sveriges webbsida. Folk tyckte om min text och det kändes bra att få positiva reaktioner. Jag vill att folk ska förstå hur det är att växa upp i ett muslimskt samhälle och i en muslimsk familj. Jag vill också att personer som är troende ska börja tänka själva.

Att lämna islam var  en lång process. Om jag inte hade fått kontakt med andra personer som hade lämnat islam kanske jag fortfarande hade varit muslim. Därför vill jag berätta om mitt liv och mina tankar på den här bloggen.

مُرتد کیست؟

یک مُرتد کسی هست، که از دین یا اعتقاد خود برگشته باشد. من یک مُرتد هستم چرا که از دین خود برگشته ام. من قبلا مسلمان بودم.

من در آغاز سال 2018 سه مقاله در مورد راه من از اسلام تا آتئیست در سایت آتئیست سووریه (Ateist Sverige) نوشتم. مردم از نوشته‌های من خوششان آمد و این برای من خوشحال کننده بود که نظراتشان مثبت بود. من می‌خواهم که مردم این را درک کنند چطور آدم در یک اجتماع اسلامی و یک خانواده مسلمان رشت می‌کند. من خواستار این هستم که آدم های مذهبی خودشان شروع کنند به فکر کردن. برگشتن از اسلام برای من یک پروسه ی طولانی بود. اگر من با کسانی که از دین برگشته بودن آشنا نمی‌شدم شاید من هنوز مسلمان بودم. به همین دلیل می خواهم در این بلوگ در مورد زندگی خود و افکارم بنویسم.